Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1
Společnost Ben-Zerba s.r.o., se sídlem Ostrovského 1332/4, Praha 5, IČ 29143454, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 203605, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

- jméno, příjmení
- e-mailovou adresu
- telefonní číslo
- adresu/sídlo

2
Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3
Zpracování osobních údajů je prováděno firmou Ben-Zerba s.r.o., tedy správcem osobních údajů.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

4
Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@ben-zerba.cz.

5
Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ben-zerba.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

- měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách

- základní funkčnosti webových stránek

6
Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

7
Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
- vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
- na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
- požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
- podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

8
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Udělujete tímto souhlas společnosti Ben-Zerba s.r.o. se sídlem Ostrovského 1332/4, Praha 5, IČ 29143454, zapsaná u Městského soudu v Praze , oddíl C, vložka 203605, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

- jméno a příjmení
- emailovou adresu
- telefonní číslo
- fakturační adresu
- dodací adresu
- historii objednávek

9
Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

- zřízení a administrace uživatelského účtu
- nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku

10
Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

- zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
- nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku


11
Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

- vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek
- odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
- vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
- nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
- požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které  je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
- na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů



Zobraz ceny:

Novinka od Hornby:

Stephensonova raketa s osobním vlakem


Novinka v našem sortimentu.

Klikněte pro více informací.


Rivarossi HRS6700
Set 2 samovýsypných vozů řady Fals-x SD-KD
(SD - Kolejová doprava a.s.)

Skladem !!

5 190,- Kč
s DPH
60555 A.C.M.E. ACME Elektrická lokomotiva 371.002

60555 A.C.M.E. ACME Elektrická lokomotiva 371.002 "Jožin", ČD

---
2 899,- Kč
s DPH
74193 Roco Set 2 osobních vozů Flixtrain

74193 Roco Set 2 osobních vozů Flixtrain

---
2 190,- Kč
s DPH
HR6477 Rivarossi Set 2 klanicových vozů řady Remms s nákladem potrubí, DB

HR6477 Rivarossi Set 2 klanicových vozů řady Remms s nákladem potrubí, DB

---
999,- Kč
s DPH
837715 Fleischmann N Vůz se shrnovací plachtou řady Rils, ČD Cargo

837715 Fleischmann N Vůz se shrnovací plachtou řady Rils, ČD Cargo

---
4 799,- Kč
s DPH
HR4293 Rivarossi 3 dílná souprava rychlíkových vozů 2.třídy řady UIC-Z

HR4293 Rivarossi 3 dílná souprava rychlíkových vozů 2.třídy řady UIC-Z "ALEX"

---
4 999,- Kč
s DPH
71231 AKCE Roco Elektrická lokomotiva  Elektrická lokomotiva 371 002-7, ČD

71231 AKCE Roco Elektrická lokomotiva Elektrická lokomotiva 371 002-7, ČD

---
4 999,- Kč
s DPH
71225 AKCE Roco Elektrická lokomotiva řady 372, ČD cargo

71225 AKCE Roco Elektrická lokomotiva řady 372, ČD cargo

---
2 999,- Kč
s DPH
502139 Tillig Set 3 chladírenských vozu řady Icehqs, CFR-Interfrigo

502139 Tillig Set 3 chladírenských vozu řady Icehqs, CFR-Interfrigo

---
1 999,- Kč
s DPH
76019 Roco Set 3 vozů stavebního vlaku ČSD

76019 Roco Set 3 vozů stavebního vlaku ČSD

---
2 390,- Kč
s DPH
AKCE 15116 TRIX MiniTRIX N  Set 3 vozů se shrnovací plachtou,  CD Cargo, ZSSK Cargo a HZ Cargo

AKCE 15116 TRIX MiniTRIX N Set 3 vozů se shrnovací plachtou, CD Cargo, ZSSK Cargo a HZ Cargo

---
4 499,- Kč
s DPH
AKCE 24169 TRIX Set  6 vozů se sklopnou střechou typu Tds společnosti Czech Railco A.S., CZ

AKCE 24169 TRIX Set 6 vozů se sklopnou střechou typu Tds společnosti Czech Railco A.S., CZ

---
4 299,- Kč
s DPH
52819 Piko Dieselová lokomotiva řady T679.1 'Sergej', ČSD

52819 Piko Dieselová lokomotiva řady T679.1 'Sergej', ČSD

---
4 499,- Kč
s DPH
AKCE - 51597 Piko Elektrická lokomotiva řady 388, ČD Cargo

AKCE - 51597 Piko Elektrická lokomotiva řady 388, ČD Cargo

---
2 999,- Kč
s DPH
854320 Fleischmann H0 Elektrická lokomotiva řady 145 Railion, DB

854320 Fleischmann H0 Elektrická lokomotiva řady 145 Railion, DB

---
2 999,- Kč
s DPH
4323 Fleischmann H0 Elektrická lokomotiva řady 481, SBB cargo

4323 Fleischmann H0 Elektrická lokomotiva řady 481, SBB cargo

---
999,- Kč
s DPH
5561 Fleischmann H0 Set

5561 Fleischmann H0 Set "čisticích" vagónů, DB

---
1 299,- Kč
s DPH
386515 Fleischmann PROFI spřáhlo do NEM 362 šachty - 50 ks

386515 Fleischmann PROFI spřáhlo do NEM 362 šachty - 50 ks

---
1 099,- Kč
s DPH
40271 Roco Krátke spřáhlo do NEM 362 šachty, 50ks, H0

40271 Roco Krátke spřáhlo do NEM 362 šachty, 50ks, H0

---
599,- Kč
s DPH
76854 Roco Otevřený nákladní vůz U , ČSD

76854 Roco Otevřený nákladní vůz U , ČSD

---
1 699,- Kč
s DPH
44001 Roco Set 8 nákladních vozů, ČSD

44001 Roco Set 8 nákladních vozů, ČSD

  

Kde hledat:




Vyhledávání podle parametrů

Ben-Zerba s.r.o.
Mariánská 355
261 01  Příbram IV

tel.: +420 325 512 901

e-mail: info@ben-zerba.cz


 

     

     
Přijímáme platbu kartou